Droom komt uit voor Álvarez: ‘Denk dat mijn stijl hier goed past’

Edson Álvarez maakte donderdag definitief de overstap van Ajax naar West Ham United. Op de website van zijn nieuwe club spreekt hij van ‘een enorm sentimenteel moment’.

‘Ik ben erg blij en erg trots om hier te zijn’, luidden de eerste woorden van Álvarez als Hammer. ‘Het is geweldig om hier in Londen te zijn en het London Stadium te zien. Het is een enorm sentimenteel moment voor mij in mijn carrière. Bij een club als West Ham komen is een droom voor mij en mijn familie.’

 tromoto nv

Na vier jaar Ajax vertrekt de 25-jarige Mexicaan, die bij West Ham met rugnummer 19 gaat spelen, voor minimaal 38 miljoen euro naar Engeland. ‘De Premier League is een speciale competitie, de beste competitie ter wereld en ik denk dat mijn stijl daar goed bij past. Ik heb nu een verantwoordelijkheid tegenover West Ham en de West Ham-familie en ik zal absoluut alles geven voor het shirt.’

‘We zijn erg blij dat we Edson aan onze selectie kunnen toevoegen’, reageert manager David Moyes. ‘We wilden deze zomer vooral het middenveld versterken en Edson is een aanvulling op de andere opties die we op dat gebied hebben. Hij is een ervaren internationale speler die in zijn carrière veel succes heeft geboekt voor zowel club als land.’

vi.nl

Share article

Latest articles