Eén uit drie voor beachvolleybalduo Dwarkasing/Pinas

Joshua Dwarkasing en David Pinas zijn goed op weg hun doel te bereiken op Trinidad en Tobago. Het beachvolleybalduo won vrijdag één van de drie partijen in het internationaal toernooi. “We zijn op koers voor de negende plaats zoals we gesteld hebben”, laat Lionel Blokland vanuit het Caribisch eiland weten.

De Surinamers openden met een nederlaag (9-21, 11-21) tegen de Amerikanen Mark Burik en Stafford Slick, die vorig jaar kampioen werden van het toernooi op Sint Lucia. Tegen de Canadezen Mike Platinga en Grant O’Gorman kon ook geen vuist gemaakt worden (11-21, 12-21).

Dwarkasing en Pinas maakten zaken in de laatste partij goed door Jonel Phiollip en Devon Paul van Grenada met 21-16, 21-9 van zich af te schudden. “Het was een zware dag voor de jongens”, aldus Blokland.

Het tweetal kan naar zijn zeggen uit het laatste toernooi van het jaar tweemaal zoveel punten scoren. “We kunnen minimaal 240 punten binnenhalen”, benadrukt de coach. Dwarkasing en Pinas spelen zaterdag tegen het El Salvadoriaans duo Franklin Flores en Armando Guatemala. “We gaan voor de winst”, aldus Blokland.

Suriname zit in een poule van vijf teams. De nummers één en twee gaan over naar de ronde van acht.

DWTonline.com

Related articles

Comments

Share article

spot_img

Latest articles

Newsletter