QN Sport+ Television N.V.

Eto’o mist ook Stoke City

Chelsea kan komend weekend nog geen beroep doen op Samuel Eto’o. De Kameroense aanvaller is niet volledig hersteld van de hamstringblessure die hij opliep in de competitiewedstrijd tegen Arsenal, aldus coach José Mourinho.

‘Eto’o is niet fit voor de wedstrijd tegen Stoke’, verklaarde Mourinho, die wel aangaf dat de Kameroener dit seizoen zeker nog in actie komt. Verder moet Mourinho het ook stellen zonder de geblesseerde John Obi Mikel en de geschorste Ramires. De Braziliaan zit zaterdag zijn laatste schorsingswedstrijd uit. Goed nieuws kwam van Ashley Cole: de linksachter is fit.

Torres
Mourinho, die woensdag tegen PSG flankspeler André Schürrle als spits gebruikte, had het op zijn persconferentie ook over aanvaller Fernando Torres. Volgens de Portugees heeft ‘El Niño’ wel degelijk een toekomst bij de Londense club. ‘We hebben nog enkele belangrijke wedstrijden voor de boeg en daarin zal Torres zeker een rol spelen. Ik ben ervan overtuigd dat hij zijn beste vorm zal terugvinden.’

Torres, die in 2011 voor 60 miljoen euro overkwam van Liverpool, kon nog geen potten breken bij Chelsea. In 164 wedstrijden vond hij 44 keer het net.

ad.nl