Eugene Verwey: “Samenwerking met Dean heel goed”

De assistent-coach van de nationale selectie van Suriname is nog altijd Eugene Verwey. De oud-oefenmeester van onder andere WBC heeft het naar eigen zeggen zeer naar zijn zin onder bonds-coach Dean Gorre. In gesprek met QN – Sports geeft Verwey aan dat na 2 en een half tot 3 jaar beiden elkaar heel goed begrijpen. ” In principe hoeft Dean alleen maar naar mij te kijken en ik weet al precies wat hij van mij verwacht. Dit niet alleen op de training, maar eveneens gedurende wedstrijden”.

Eugene is verde blij dat de trainingen nu sinds enkele weken weer normal plaats kunnen vinden ipv in groepjes van 5. Ook over de lokatie wijziging van Owru Cul naar AK stemt hem goed. Het is nu belangrijk het tactisch aspect van het spelletje op de training bij te slijpen.

Over de geselecteerde jongens doet de coach eveneens zeer positieve uitingen; hij bemerkt de stappen die steeds meer de goede richting op gezet worden om bijvoorbeeld de opgelopen conditionele achterstand in te lopen. Echter blijft het nog wel jammer dat de selectie niet aan het spelen van wedstrijden toe was gekomen, omdat dat het perfecte moment is om te kijken hoe het staat met de wedstrijd conditie en het wedstrijd ritme.

Share article

Latest articles