Fans zien opvallend ritme bij Lakers na nederlaag, Jordan vertegenwoordigt Bryant bij Hall of Fame

Los Angeles Lakers heeft een overwinning in de NBA wederom laten volgen door een nederlaag. De kampioen moest in het eigen Staples Center, waar voor het eerst dit seizoen toeschouwers naar binnen mochten, met 121-113 buigen voor Boston Celtics. Jaylen Brown blonk met 40 punten uit bij de Celtics.

De 1915 fans van de Lakers op de tribunes zagen dat hun ploeg het nog steeds moest doen zonder de geblesseerde sterren LeBron James en Anthony Davis, al heeft die laatste de training inmiddels hervat. Halverwege de wedstrijd keek de thuisploeg al tegen een achterstand van dertien punten aan en de titelhouder in de NBA wist daar in het tweede deel geen verandering in te brengen.

Lakers hield daarmee een opvallend ritme vast. In de laatste tien duels wisselde de ploeg uit LA steeds overwinningen af met nederlagen. De Lakers zijn naar de vijfde plek in het westen gezakt.

Kyle Kuzma gaat richting de basket.

 Kyle Kuzma gaat richting de basket.

Suns jaagt op Jazz

Phoenix Suns boekte tegen Sacramento Kings de veertigste zege van het seizoen (122-114) en heeft nu nog maar één overwinning minder dan Utah Jazz, de koploper in het westen en tevens de beste presterende ploeg van dit seizoen.

Jordan vertegenwoordigt Bryant bij inhuldiging Hall of Fame

Michael Jordan vertegenwoordigt volgende maand Kobe Bryant bij de ceremonie waarop de overleden superster officieel wordt opgenomen in de Hall of Fame. De familie van Bryant heeft de 58-jarige Jordan hiervoor gevraagd. De voormalige vedette van Chicago Bulls geeft een speech in de Mohegan Sun Arena in Uncasville (Connecticut), waar de ceremonie wordt gehouden.

Bryant kwam begin vorig jaar op 41-jarige leeftijd om het leven bij een helikoptercrash. Alle negen inzittenden, onder wie ook de 13-jarige dochter van Bryant, overleefden de crash niet.

Enkele maanden na het tragische ongeluk werd Bryant in de Hall of Fame gekozen. Die eer valt jaarlijks enkele mensen ten deel die veel hebben betekend voor het basketbal. Spelers moeten drie jaar gestopt zijn voordat ze in aanmerking komen voor een uitverkiezing. Bryant zette in 2016 een punt achter zijn rijke carrière, na twintig jaar te hebben gespeeld voor Los Angeles Lakers. Hij werd vijf keer kampioen van de NBA.

Michael Jordan.
Michael Jordan.

Bron:Ad.nl

Share article

Latest articles