Furieuze blondine krijgt ruzie met LeBron James

Het basketbalduel tussen Atlanta Hawks en Los Angeles Lakers kende een opvallend intermezzo, toen Lakers-sterspeler LeBron James in een woordenwisseling belandde met fans van de thuisploeg. Veiligheidsbeambten grepen in en verwijderden de vrouwen uit de hal. ’King James’ vond dat wat overdreven. Zijn ploeg won in Atlanta: 99-107.

„Uiteindelijk ben ik blij dat er weer toeschouwers aanwezig zijn. Ik mis de interactie, die heb ik zelfs nodig. Ik vind niet dat het nodig was ze uit de hal te zetten”, vertelde James, die het aanvankelijk aan de stok kreeg met een mannelijke toeschouwer. „Ik zei mijn ding, hij vond het zijne. Daarna bemoeiden anderen zich ermee. Van mij hadden ze niet weggestuurd hoeven worden. Misschien hadden ze iets te veel gedronken.”

„Ik ben net het stadion uitgezet”, aldus Juliana Carlos, de vrouw van de man waarmee LeBron James eerst ruzie kreeg. „Dit is zo’n onzin. Luister ik zal het je uitleggen. LeBron James keek naar mijn man en schold hem uit. Ik nam het toen voor hem op: ’Praat niet op zo’n manier tegen mijn man, als je dat nog een keer doet dan krijg je met mij te maken. En toen begon hij tegen mij te schelden dat ik mijn mond moest houden. „You shut you’te f*cking mouth up b*tch.””

Telesport

Share article

Latest articles