Geïrriteerde Onana scheldt schutterende Maguire de huid vol

Harry Maguire heeft snel kennis gemaakt met André Onana. De Kameroener ergerde zich aan de Engelse verdediger en liet niet na om zijn kersverse teamgenoot bij Manchester United al terecht te wijzen.

Onana kwam zondagnacht na de rust van het verloren oefenduel met Borussia Dortmund binnen de lijnen. De oud-Ajacied, deze zomer overgenomen van Internazionale, speelde pas zijn tweede oefenduel voor Manchester United. Toch weerhield hem dat niet om zijn stempel te drukken. En daar was Maguire het slachtoffer van.

De vaak bekritiseerde verdediger greep vlak na rust volgens Onana niet adequaat in bij een aanval van de Duitsers. Dat kreeg hij te horen van de doelman. Onana liet op niet mis te verstane wijze blijken zich te ergeren aan Maguire, die tot de trip naar de Verenigde Staten nog de aanvoerder van de ploeg was.

tromoto nv

Onana stormde, nadat hij eerst op knappe wijze redde, uit zijn doel. Daarna volgde een tirade aan het adres van Maguire. Daarmee leek direct duidelijk te worden hoe de verhoudingen komend seizoen zullen liggen.

vi.nl

Share article

Latest articles