QN Sport+ Television N.V.

Grootste rally icoon Piem Reiziger heengegaan

Rally icoon Piem Reiziger is op 13 januari heengegaan. Hij was langdurig ziek maar ging de afgelopen jaren sterk achteruit. Vanaf de jaren 70 was hij actief in de rally sport. Je mag gerust zeggen dat hij 1 van de pioniers is geweest.

Hij heeft vanaf de jaren 70 met verschillende rally rijders mee gedaan aan deze sport en heeft veel stads rally’s gewonnen maar de belangrijkste savanne rally kon hij toen nog niet pakken.

Hij stond bekend om zijn exeptionele kennis in rally sport en kende alle Savannes vrij goed maar in de OP- savanne was hij onverslaanbaar .dat noemde hij zijn baby of achtertuin.

Won na jaren eindelijk in 2005 zijn eerste savanne rally, daarna ook in 2008 met Antoine Brahim en heeft altijd zijn krachten en kennis gegeven aan de rally sport. Ook wist hij het contact te onderhouden met de buitenlandse rijders. Hij was speciaal.

Hij heeft deel uitgemaakt van het bestuur in de periode 2008-2012.

Piem Reiziger is een welverdiende 2 voudig hall of famer van de sark geworden samen met zijn rally partner Antoine Brahim.

Piem Reiziger is 67 jaar geworden. De Sark verliest in hem de grootste rally icoon ooit.

Zondag as om 21:00 in QN Studio Sport via 7.2 HD meer info over de overleden Icoon Piem Reiziger. Dan zullen wij zijn stem voor het laatst horen .