QN Sport+ Television N.V.

Hazard maanden uitgeschakeld met gebroken enkel

Eden Hazard wordt maandag geopereerd aan zijn gebroken enkel. De aanvoerder van de Belgische ploeg raakte zondag geblesseerd op de training.

De berichten zver de duur van de herstelperiode van Hazard klinken vooralsnog onheilspellend. Het Laatste Nieuws meldt dat Hazard er ongeveer vier maanden uit zal liggen, terwijl andere media in België het op enkele maanden houden.

De kans is in elk geval groot dat de aanvaller van Chelsea de start van het nieuwe seizoen aan zich voorbij moet laten gaan.

De ‘Blues’ nemen het als Premier League-kampioen op 6 augustus op tegen FA Cup-winnaar Arsenal in de strijd om het Community Shield.

Hazard liep zijn enkelbreuk op tijdens een individuele actie op de training van België in Tubeke. Zonder tegenstander in de buurt verdraaide hij het gewricht. De oefensessie werd meteen beëindigd.

Tsjechië en Estland

De ‘Rode Duivels’ staan maandag in een oefenduel tegenover Tsjechië. Vrijdag speelt de equipe van bondscoach Roberto Martinez uit tegen Estland in de WK-kwalificatie.

België gaan aan kop in de groep H van de Europese kwalificatiezone. Uit de eerste vijf wedstrijden werden dertien punten gehaald.

Bron: nu.nl