Heat zonder sterren onderuit tegen Philadelphia

De basketballers van Philadelphia 76-ers hebben hun seizoen toch nog op een positieve manier kunnen afsluiten. In de laatste wedstrijd van het reguliere seizoen versloeg de ploeg titelverdediger Miami Heat met 100-87.

Heat speelde wel zonder de sterren LeBron James en Chris Bosh. De spelers kregen rust met het oog op de play-offs. Thaddeus Young was topscorer bij de 76-ers met 20 punten. Bij Heat was Dwyane Wade het meest productief met 16 punten.

De ploeg uit Miami speelt in de eerste ronde van de play-offs tegen Charlotte Bobcats. De beslissende fase van het seizoen begint zaterdag. De 76-ers hebben zich niet geplaatst voor de play-offs.

Indiana Pacers sloot af met een overwinning op Orlando Magic, 101-86. De ploeg eindigde voor Miami als eerste in de Eastern Conference en neemt het in de eerste ronde van de play-offs op tegen Atlanta Hawks.

In de Western Conference was San Antonio Spurs de beste ploeg in reguliere competitie, maar sloot af met een nederlaag tegen Los Angeles Lakers, 100-113. Zondag beginnen de Spurs aan de play-offs tegen Dallas Mavericks.

ad.nl

Related articles

Comments

Share article

spot_img

Latest articles

Newsletter