QN Sport+ Television N.V.

“ Het toernooi zo positief mogelijk afsluiten”

Foto SVB: Marlo Fokker ( legjevast.nl )

De laatste international die zich vanuit Europa aangesloten heeft bij Natio, is Sean Klaiber. Bondscoach Gorre heeft ook gelijk een beroep gedaan op de speler als basiskracht. Wel werd in zowel de 1ste als de 2de werd de ajacied vroegtijdig naar de kant gehaald.

Of de wissels puur te maken hebben met kleine blessures, verklaart Klaiber dat hij nog maar net van vakantie is en amper aan de voorbereiding begonnen is van het seizoen; zelf schat hij in op 60% te zitten. Inmiddels heeft Klaiber sinds zijn vakantie voorbij is, 2 keer 60 minuten in de benen; in de laatste wedstrijd had hij het gevoel wat langer door te kunnen, maar was de vermoeidheid langzaam aan wel voelbaar.

 

Ten aanzien van de wedstrijd tegen Guadeloupe verwacht Klaiber dat er alles aan gedaan zal worden om een goed resultaat neer te zetten; op een zo positief mogelijke manier het toernooi afsluiten kan alleen maar goed zijn voor de oud-speler van FC Utrecht.

In Guadeloupe ziet Klaiber wel een taaie tegenstander; met 10 man tegen het sterke Costa Rica vond hij de Fransen zeer sterk spelen. Desondanks denkt hij dat Natio in goede vorm verkerende de historische 1ste overwinning kan pakken vanavond.

Op 20 juli speelt Suriname in Houston haar 3de groepswedstrijd tegen Guadeloupe.