QN Sport+ Television N.V.

Het zit de tennissers niet mee

Het zit de tennissers niet mee in Santiago, Chili. Na Trevor Bendter maandag, is dinsdag ook Gian Issa in de eerste ronde van de tiende Zuid-Amerikaanse Spelen uitgeschakeld. De negentienjarige tennisser kreeg in straight-sets klop van Mauricio Echazu Puente van Peru. Zeker in de eerste set had Issa mede door zijn eigen pover spel niets in de melk te brokkelen. In de tweede set kwam hij beter voor de dag, was er slechts een break, maar moest hij toch zijn meerder erkennen in de nummer 521 van de wereld. Puente oefende constant druk uit op Issa en gaf de Surinamer weinig kans in ritme te komen.

Met hun nederlaag zit het enkelspel erop voor Issa en Bendter. Ze spelen woensdag in het herendubbel hun eerste partij tegen de Uruguayanen Ariel Behar Krell en Rodrigo Senattore Baumbach. Krell verloor maandag in het enkelspel van Carlos Salamanca van Venezuela (6-1, 6-3), terwijl Baumbach dinsdag opgaf tegen William Barriga van Colombia.
Schema Suriname woensdag 12 maart 2014
Baanwielrennen:
Jair Tjon En Fa: kwalificatie 200 meter sprint (en eventueel achtste finale)
Beachvolleybal:
Sandrina Hunsel/Cheryl Brunings vs Andrea en Claudia Galindo Rodrigez (Colombia I); Keven Sporkslede/Jermain Lo Kioeng Shioe vs Julian Amado Azaad/Ian Mehamed (Argentinie I)
Judo:
-73kg: Bet-Sarafat Timpico vs Wlunkis Herrera (Venezuela);
-66kg: Yigal Kopinsky vs Humberto Wong Albujar (Peru);
-63kg: Samantha Marica vs Gimena Laffeuillade