Ibrahimovic grapt: ‘Ik heb Pioli gezegd dat ik direct kan spelen’

Zlatan Ibrahimovic heeft zich maandag gemeld op Milanello. De Zweedse spits beĂ«indigde afgelopen zomer zijn imposante carriĂšre, maar kwam zijn voormalige ploeggenoten bezoeken in aanloop naar de start van de Champions League. Ibrahimovic zou zichzelf niet zijn, als hij op geheel eigen wijze een draai gaf aan zijn bezoek. Aan de zijde van trainer Stefano Pioli deed hij lachend zijn verhaal. ‘Ik ben naar Milanello gekomen en heb de trainer direct gezegd dat ik klaar ben om te spelen.’

 

‘Helaas, mijn naam staat niet op de lijst’, vervolgde de grappende Ibrahimovic. Na een tijd met veel blessureleed gaat het hem inmiddels voor de wind. ‘Ik voel me weer goed en fit. En, zonder grappen, ik zal Milan altijd blijven steunen. We zien elkaar dinsdagavond in San Siro.’ De Zweed kwam op het trainingscomplex om de gemoedstoestand een impuls te geven na de vernederende derby bij Internazionale (5-1 nederlaag, red.). ‘Kom op, kom op, ben positief en toon je energie’, stuurde hij zijn ex-ploegmaats aan. Dinsdagavond komt Newcastle United op bezoek in San Siro.

vi.nl

tromoto nv

Share article

Latest articles