Ibrahimovic: ‘Ik wilde alleen maar scoren om weer warm te worden’

Manchester United was donderdagavond met 0-2 te sterk voor Zorya Luhansk en dwong zo kwalificatie voor de volgende ronde van de Europa League af. De doelpunten werden verzorgd door Henrikh Mkhitaryan en Zlatan Ibrahimovic en voor de eerste betekende dat zijn eerste treffer als Red Devil. Zijn Zweedse kompaan in de aanval had na afloop lovende woorden voor zijn medespeler.

“De eerste goal was prachtig. Henrikh had de bal op snelheid de hele weg onder controle en hij had ook nog eens de timing om de bal door de benen van de verdediger heen te spelen, het was geweldig”, vertelde Ibrahimovic op de officiële kanalen van zijn club. “Hij besliste de wedstrijd met zijn doelpunt en speelde geweldig. Ik ben erg blij voor hem, aangezien hij een topspeler is en ik hoop dat hij zo doorgaat. Ik weet zeker dat hem dat zal lukken, ik ben superblij voor hem.”

Ibrahimovic nam zelf de tweede treffer voor zijn rekening: “Op weg naar de goal dacht ik er alleen maar aan dat ik moest scoren om weer warm te worden!”, knipoogt hij. “Ik had veel tijd en ik was gefocused op het controleren van de bal, het veld was slecht en ik wilde hem niet laten stuiteren. Toen ik dicht genoeg bij het doel was, wilde ik hem er alleen maar in schieten.”

Door Voetbalzone.nl

 

 

Related articles

Comments

Share article

spot_img

Latest articles

Newsletter