Ihattaren toch niet naar Samsunspor: ‘Plotseling aanvullende eisen’

De transfer van Mohamed Ihattaren naar Samsunspor leek in kannen en kruiken, maar de Turkse club heeft een streep gezet door de komst van de voormalige PSV’er.

tromoto nv

Ihattaren werd al als een held onthaald op het vliegveld van Samsun, zou gaan tekenen voor vier jaar, maar de Turken geven in een verklaring aan dat de linkspoot plots de overeengekomen voorwaarden wenste te wijzigen en met aanvullende eisen kwam.

Voor Samsunspor onaanvaardbaar, waardoor Ihattaren het vliegtuig naar Nederland terug kan nemen.

Transfervrije status

Het contract van Ihattaren bij Juventus werd recentelijk ontbonden, waardoor voor hem de weg vrij was om een nieuwe werkgever te zoeken.

Hij hoopte juist zijn in verval geraakte carrière bij Samsunspor uit het slop te halen. Ihattaren stond eerder bij PSV te boek als een groot talent, maar belandde in Eindhoven op een zijspoor.

Juventus pikte hem vervolgens op en verhuurde hem direct aan Sampdoria. In Italië kwam hij echter nooit in actie. Ajax ging daarna nog in zee met de aanvallende middenvelder, maar ook dat avontuur liep op niets uit.

Ihattaren speelde op 6 mei 2022 zijn laatste officiële wedstrijd, thuis tegen De Graafschap met Jong Ajax. De Amsterdammers namen oktober vorig jaar afscheid van hem.

 

 

 

Bron:Nos.nl

Share article

Latest articles