In de Wandelgangen 10-9-2015

Manchester City en Juventus zullen dit seizoen nauwlettend de ontwikkelingen rondom Isco volgen. Het lijkt erop dat James Rodriguez de voorkeur van coach Rafael Benítez zal krijgen en dat is een vervelende situatie voor de Spaans international. City en Juventus hebben Isco al langer op het oog en zijn van plan om over een halfjaar of een jaar een aantrekkelijk bod uit te brengen, als hij weinig heeft gespeeld.
Manchester United toonde in de zomer al belangstelling voor Felipe Anderson en zou in januari een nieuwe poging willen doen. Louis van Gaal krijgt echter mogelijk concurrentie van zijn oude werkgever Bayern M√ľnchen: Josep Guardiola schijnt ook wel wat te zien in de sterspeler van Lazio. Guardiola wil extra creativiteit in huis halen, omdat Franck Rib√©ry en Arjen Robben fysiek achteruit gaan.
Pedro is bij Chelsea begonnen aan een nieuw hoofdstuk in zijn carri√®re, maar hij zal Barcelona altijd blijven missen. Jarenlang maakte de Spaans international deel uit van de hoofdmacht van de Spaanse grootmacht. Hij vierde er grote successen en maakte er vele vrienden. ‚ÄúIk zal Lionel Messi enorm gaan missen‚ÄĚ, zegt hij bijvoorbeeld. ‚ÄúHij is een geweldige ploeggenoot en een fantastische vent‚ÄĚ, aldus Pedro.
Barcelona ontkent dat Manchester United een bod heeft uitgebracht op Neymar. ‚Äú190 miljoen euro voor Neymar? Ik heb er veel over gelezen, maar bij ons is niets binnengekomen. Er staan veel ongeloofwaardige verhalen in de kranten‚ÄĚ, reageert technisch secretaris Roberto Fern√°ndez, beter bekend als Robert. De 23-jarige Neymar zet eerdaags waarschijnlijk zijn handtekening onder een nieuw contract.
De Engelse clubs staan nog altijd in de rij voor Aymeric Laporte. De jonge stopper van Athletic Club wordt eigenlijk al een paar jaar genoemd als mogelijke versterking, maar het ziet ernaar uit dat de zomer van 2016 voor hem cruciaal gaat worden. Arsenal, Chelsea en Manchester United wachten eerst nog een jaartje rustig af, maar zullen dan serieuze pogingen doen om de 21-jarige Fransman in te lijven.

Share article

Latest articles