QN Sport+ Television N.V.

in de wandelgangen 2014

Internazionale wil zich met het oog op de toekomst versterken met een middenvelder uit Frankrijk.
De achttienjarige Steven Babootarie speelt bij Bastia nog bij de beloften, maar Nerazzurri zien het in hem zitten en zijn van plan om het talent komende zomer naar Italië te halen. Het is dan wel de bedoeling dat Babootarie eerst uitgeleend wordt aan een andere club, zodat hij ervaring op kan doen in de Serie A.

De prestaties van Manchester City vallen tegen, maar Manuel Pellegrini hoeft zich nog geen zorgen te maken.
De trainer hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat hij op korte termijn ontslagen wordt, zo wordt beweerd, want pas na dit seizoen zullen de werkzaamheden van de Chileense oefenmeester beoordeeld worden. Pellegrini heeft krediet opgebouwd bij the Citizens, nadat de landstitel in de wacht gesleept werd.

Anderson Talisca maakt indruk bij Benfica en hij is ook nog eens voor het eerst opgeroepen voor de nationale ploeg van Brazilië.
Dan weet je dat er vanzelf grotere clubs aan de poort rammelen en in het geval van Talisca is dat Paris Saint-Germain. Scouts van PSG houden Talisca goed in de gaten, maar de aanvallende middenvelder is extreem duur. Hij heeft een contractueel vastgestelde afkoopsom van 45 miljoen euro.

Sami Khedira is de sleutel tot succes van Arsenal.
Dat denkt oud-prof en analyticus John Hartson. “Een defensieve middenvelder geeft bescherming aan de verdediging. Ik ben gecharmeerd van Mikel Arteta, maar hij is niet zo aanwezig. Abou Diaby is alleen maar geblesseerd. Ook al kost Khedira vijftig miljoen euro, hij is de man. Javi Martínez van Bayern München zou ook kunnen”, klinkt het

Christoph Kramer laat zich het hoofd niet op hol brengen door de vermeende interesse van Real Madrid.
De Koninklijke zou gecharmeerd zijn van de middenvelder, die momenteel door Bayer Leverkusen wordt verhuurd aan Borussia Mönchengladbach. “Maar hij richt zich op Gladbach en heeft nog een contract in Leverkusen. Dus aan Real denken we op dit moment niet”, zegt zaakwaarnemer René vom Bruch.