In de Wandelgangen 6 – 5 – 2015

Chelsea hoopt zich na dit seizoen te versterken met Séamus Coleman. De 26-jarige verdediger maakte zes jaar geleden de overstap van Sligo Rovers naar Everton en heeft zich op Goodison Park ontwikkeld tot misschien wel de beste rechtsback van de Premier League. De kampioen van Engeland zou een bod van bijna 37 miljoen euro uit willen brengen op Coleman, die al bijna 150 wedstrijden speelde voor Everton.

Internazionale overweegt komende zomer aan te kloppen bij Bayern M√ľnchen. Omdat het onzeker is of keeper Samir Handanovic in Milaan blijft, kijken i Nerazzurri alvast rond voor een mogelijke opvolger en dat zou Jos√© Manuel Reina kunnen worden. De doelman speelde in de Serie A al voor Napoli, dat hem een jaar huurde van Liverpool. Reina is momenteel achter Manuel Neuer stand-in bij Bayern.

David de Gea wordt naar alle waarschijnlijkheid niet de nieuwe doelman van Real Madrid. De keeper van Manchester United staat bovenaan op het verlanglijstje van trainer Carlo Ancelotti van de Koninklijke, maar zou op het punt staan om een nieuw contract te tekenen op Old Trafford. Er wordt beweerd dat het gaat om een verbintenis voor twee seizoenen, waarbij De Gea in totaal 27 miljoen euro zal opstrijken.

De clubleiding van Barcelona wil langer verder met rechtsback Dani Alves. Voorzitter Josep Mar√≠a Bartomeu geeft aan dat de Braziliaan, die na dit seizoen transfervrij is, een nieuw contract kan verwachten in stadion Camp Nou: ‚ÄúIk hoop dat hij bijtekent en bij ons blijft.‚ÄĚ Er is echter veel belangstelling voor de vleugelverdediger, die woensdag 32 wordt: onder meer Manchester United en Paris Saint-Germain zijn ge√Įnteresseerd.

Dinsdag werd bekend dat een Italiaanse club een bod van zes miljoen euro gedaan zou hebben op Colin Kazim-Richards. Inmiddels is bekend welke club dat is: Lazio. De Italiaanse topclub stuurde een delegatie naar Rotterdam om Jordy Clasie te bekijken, maar de scouts raakten tevens onder de indruk van Kazim-Richards. Feyenoord legde Kazim-Richards onlangs gratis vast en kan dus een dikke winst boeken.

Share article

Latest articles