India geeft goedkeuring aan nieuw voetbalstadion

In oktober 2020, bij de herdenking van het 100-jarig bestaan van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) werd de intentie om de bouw van een nieuw André Kamperveen Stadion te ondersteunen, benadrukt door president Chandrikapersad Santokhi. Op woensdag 21 maart 2021 tijdens het bezoek van de nationale selectie op het Kabinet van de President heeft de regeringsleider bevestigd dat de Indiase overheid het project heeft goedgekeurd.

President Santokhi merkte op dat de voetballers in de toekomst in een modern voetbalstadion zullen spelen, die voldoet aan alle internationale standaarden. Dit stadion zal gebouwd worden met financiering uit de creditline met de regering van India. Het traject werd vorig jaar opgestart door de minister van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, Albert Ramdin om deze creditline aan te spreken en in te dienen.

De aankondiging, gedaan door het staatshoofd, is als hoopgevend overgekomen bij de bestuursleden van de SVB, trainers en spelers. Dit project zal binnen deze regeerperiode gerealiseerd worden, garandeerde president Santokhi.

 

 

Bron:Sun.sr

Share article

Latest articles