Intermoengotapoe en Nishan’42 in de bekerfinale.

Met weinig moeite hebben de districtsploegen Intermoengotapoe en Nishan’42 zichzelf gisteravond naar de finale van het SVB – Bekertoernooi gespeeld. De ploeg van Ronnie Brunswijk zegevierde met 2 – 0 over PVV, terwijl Nishan’42 SNL met het kleinste verschil (1 – 0) opzij zette. Voor Intermoengotapoe was het Giovanni Waal die al heel vroeg in de 1ste helft trefzeker was voor Inter. Na de rust verzuimde Joel Baja een penalty te verzilveren waardoor het nog even spannend bleef in deze wedstrijd. Uiteindelijk was het toch de ingevallen Kareem Kwassie die voor de 2 – 0 aantekende, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

1ste klasse promovendus Nishan’42 had het tegen SNL ietwat moeilijker, maar dat de jongens van het Nationaal Leger echt gevaarlijk werden was ook nauwelijks het geval. Nishan’42 kon zich compleet focussen op de aanval gedurende de hele wedstrijd. De enige treffer kwam op naam van Andrew Murray na een dik half uur spelen, na een ongelukkige glijpartij in de achterhoede van SNL-aanvoerder Fabian Lijkwan.

Het enige dat tussen Nishan’42 en het bekersucces staat is Intermoengotapoe, de ploeg waartegen het uitkomt in de finale.

Share article

Latest articles