QN Sport+ Television N.V.

Inzaghi komt direct met slecht nieuws voor Onana

Internazionale-trainer Simone Inzaghi heeft de knoop doorgehakt over wie de eerste doelman wordt voor het nieuwe seizoen. De oud-spits liet dinsdag op een persconferentie weten dat Samir Handanovic de voorkeur krijgt boven Andre Onana.

 

Onana rondde vorige week zijn langverwachte transfer naar Inter af en tekende een meerjarig contract bij de nummer twee van de Serie A van vorig seizoen. De ex-Ajacied hoeft bij de Italiaanse topclub niet direct te rekenen op een basisplaats, liet trainer Inzaghi weten.

 

‘Handanovic is mijn eerste keus, ook op basis van wat hij vorig seizoen heeft laten zien. We zijn bekend met de kwaliteiten van Onana. Hij is de keeper van de toekomst bij Inter en zal tot die tijd genoeg kansen krijgen om te schitteren’, vertelde Inzaghi op een persconferentie. De 37-jarige Handanovic staat al sinds 2012 onder contract bij Inter.

DTSNV

Vragen over de mogelijke komst van Paulo Dybala ging de trainer van Inter uit de weg, maar hij toonde zich wel gelukkig met de komst van huurling Romelu Lukaku, die terugkeert na een seizoen bij Chelsea. ‘Ik heb een uitstekende relatie met Lukaku en ik ben heel blij met zijn rentree. Ik vind het een uitstekende deal van de club. Lukaku biedt ons meer aanvallende mogelijkheden, maar ik vergeet niet de spitsen die het vorig seizoen goed gedaan hebben bij ons’, aldus Inzaghi.

vi.nl