Jet Lee sprint als derde over de finish in Guyana Cup

 

 

Renpaard Jet Lee uit Suriname is derde geworden in de L maiden-klasse van de Guyana Cup, die over een sprintafstand van 1100 meter werd gehouden. Twisted Jet en Shake The Bank eindigden respectievelijk als eerste en tweede. Jet Lee begon als tweede en behield gedurende de hele race stevig de tweede positie, maar helaas werd ze net op de finishlijn ingehaald door Shake The Bank.

 

tromoto nv

 

Het paard Twisted Jet was de sterkste in deze klasse en wist de gehele race veilig op de eerste plaats te blijven. Beide paarden, Twisted Jet en Jet Lee, werden getraind door Nasrudeen Mohamed Jr. van de Jumbo Jet Racing Stable.

 

De Surinaamse delegatie, onder leiding van Club Neutraal, was goed vertegenwoordigd tijdens de paardenrace, die meer dan vijftienduizend toeschouwers trok. Tijdens de paardenrace kreeg de delegatie van Club Neutraal de kans om spontaan en motiverend in gesprek te gaan met de huidige president van Guyana, Irfaan Ali. Hij moedigde Club Neutraal aan om door te blijven trainen en deel te nemen aan paardenraces in Guyana.

sun.sr

Share article

Latest articles