Juventus geeft Ronald Koeman tik op neus

Ronald Koeman heeft opnieuw een dreun te verwerken gekregen. Tot nu toe had de Nederlandse trainer van FC Barcelona alle groepsduels in de Champions League gewonnen, maar dinsdagavond maaket Juventus korte metten met de Catalanen: 3-0. Cristiano Ronaldo scoorde twee keer in Camp Nou.

Ronaldo ontbrak eind oktober bij Juventus vanwege een besmetting met het coronavirus, toen Barcelona in Turijn met 2-0 won.

Beide clubs waren al zeker van een plek in de knock-outfase in de Champions League. Door de zege van Juventus zijn de Italianen nu groepswinaar geworden.

Drie oud-spelers van Ajax stonden aan de aftrap in Camp Nou. Frenkie de Jong en Sergiño Dest kregen van trainer Ronald Koeman een basisplaats bij FC Barcelona. Bij de Italiaanse kampioen verscheen verdediger Matthijs de Ligt aan de aftrap.

Afgelopen weekeinde leed Barcelona alweer de vierde competitienederlaag van het seizoen tegen Cádiz. Tot nu toe ging het Koeman in de Champions League gemakkelijk af, maar daar is nu dus ook een eind aan gekomen.

Telesport

Share article

Latest articles