Knick verliezen ondanks topscorer

Basketballer Carmelo Anthony maakte gisteren 46 punten voor New York Knicks in de Amerikaanse NBA, maar de topschutter hielp zijn ploeg daarmee toch niet aan de zege. De Knicks verloren met 102-100 van Utah Jazz en leden daarmee hun zevende nederlaag op rij. Trey Burke besliste het duel praktisch in het eindsignaal met een rake worp.

LeBron James was op dreef voor Cleveland Cavaliers met een score van 41 punten. De sterspeler maakte in de slotfase van de wedstrijd tegen Boston Celtics het verschil en bezorgde de Cavaliers een nipte zege van 122-121.

New Orleans Pelicans boekte een monsterzege op Minnesota Timberwolves: 139-91. De winnende ploeg had nog nooit zoveel punten gemaakt in een wedstrijd. Een van de uitblinkers bij de Pelicans was Jrue Holiday met 24 punten en 9 assists.

Houston Rockets won voor de achtste keer dit seizoen en voert samen met Memphis Grizzlies de ranglijst aan in de Western Conference. De zege op Philadelphia 76ers was wel minimaal: 88-87. De layup van James Harden met nog negen seconden op de klok was beslissend. Harden maakte 35 punten. De ‘Sixers’ hebben dit seizoen nog geen enkele keer gewonnen.

AD.nl

Related articles

Comments

Share article

spot_img

Latest articles

Newsletter