‘Kylian Mbappé weigert gesprekken met Al-Hilal over recordtransfer’

 

Kylian Mbappé lijkt niet te zwichten voor het astronomische bod uit Saoedi-Arabië. De Franse steraanvaller kan een contract met een salaris van 700 miljoen euro tekenen bij Al-Hilal, maar wil volgens het Franse L’Équipe liever in Europa blijven.

 

Paris Saint-Germain gaf Al-Hilal onlangs toestemming om met de superster om tafel te gaan. Mbappé heeft een contract tot medio 2024 in Parijs, waardoor PSG bereid is om mee te werken aan een transfer. De Fransman werd zelfs thuisgelaten voor een trainingskamp, omdat de Franse landskampioen wil voorkomen dat hij volgend jaar transfervrij de deur uitwandelt.

 

tromoto nv

 

Al-Hilal hoopte van die situatie te profiteren en Mbappé tot een transfer naar Saoedi-Arabië te verleiden, een land waar eerder al topsterren als Cristiano Ronaldo, Karim Benzema en N’Golo Kanté aan de slag gingen. Al-Hilal bood een transfersom van 300 miljoen euro en een salaris van 700 miljoen, wat het totale kostenplaatje op één miljard zou brengen. Mbappé zou in dat geval bovendien volgend jaar zomer transfervrij naar Real Madrid willen vertrekken.

 

Mbappé lijkt er echter niet gevoelig voor en is volgens de Franse krant van plan om in Europa te blijven. Grote vraag is in dat geval wat er de komende weken met de bij PSG verbannen aanvaller gaat gebeuren. Naar verluidt heeft ook FC Barcelona interesse in de sterspeler.

ad.nl

Share article

Latest articles