QN Sport+ Television N.V.

‘Maldini botst met eigenaar en vertrekt bij AC Milan’

Diverse Italiaanse media maken melding van een breuk tussen AC Milan en technisch directeur Paolo Maldini. De twee partijen zouden niet op één lijn liggen wat betreft de toekomst van de club. Ook sportief directeur Ricky Massara vertrekt naar verluidt.

 

 

Onder meer het Italiaanse kwaliteitsmedium La Gazzetta dello Sport bracht dat nieuws maandagavond. De aanleiding voor de breuk is een langer spelend gevoel van verschil in inzicht, maar de druppel was het gesprek tussen Maldini en eigenaar Gerry Cardinale van maandagochtend.

 

tromoto nv

 

De sportieve prestaties van AC Milan waren dit seizoen redelijk. De Italiaanse topclub werd vierde in de Serie A, waarmee de Rossoneri zich plaatsten voor de Champions League, terwijl ze in dat toernooi dit seizoen de halve finale haalden. Desondanks was er onvrede bij de eigenaren, mede over de afgelopen transferwindows. Volgens La Gazzetta is het wachten op de officiële bevestiging.

 

tefano Pioli zal gewoon aanblijven als trainer van AC Milan. De eigenaren spraken onlangs nog hun tevredenheid uit over de oefenmeester. Hij hoopt komende zomer zijn selectie flink te versterken. ‘Dat is nodig om mee te doen om de titel en opnieuw ver te komen in de Champions League’, zei hij onlangs.

vi.nl