Manchester City heeft vervanger van Kevin de Bruyne binnen

Matheus Nunes vervolgt zijn loopbaan in het Etihad Stadium. Wolverhampton Wanderers en Manchester City hebben een akkoord bereikt over de overgang van de Portugees naar de landskampioen, schrijven diverse media. Tommy Doyle bewandelt de omgekeerde weg en gaat zodoende aan de slag op Molineux.

Nunes maakt voor 55 miljoen euro de overstap naar de landskampioen. Eerder werd een bod van 54 miljoen euro op de elfvoudig international van Portugal nog afgewezen. De toevoeging dat Doyle, met een transferwaarde van vijftien miljoen euro, voor vijf miljoen euro verhuurd wordt aan The Wolves heeft waarschijnlijk de doorslag gegeven.

 tromoto nv

De middenvelder had eerder al zijn zinnen gezet op een overstap naar de treblewinnaar. Nadat The Citizens een bod van 45 miljoen euro op de Portugees afgewezen zagen worden, ging Nunes zelfs in staking. Zodoende verscheen hij ook twee dagen niet op het trainingsveld waarop hij een disciplinaire schorsing kreeg.

 

De 25-jarige Portugees, die vorig jaar zomer voor 45 miljoen euro de overstap maakte van Sporting naar Engeland, had bij Wolves nog een contract tot medio 2027. Door The Citizens is Nunes gehaald als vervanger van de langdurig geblesseerde Kevin de Bruyne. De Belg staat maandenlang langs de kant na een operatie aan zijn hamstring.

vi.nl

Share article

Latest articles