‘MbappĂ© wijst Al-Hilal de deur en wil geen transfer’

 

Kylian MbappĂ© wijst Al-Hilal af, meldt L’Équipe. Paris Saint-Germain was bereid het bod van 300 miljoen te accepteren, maar MbappĂ© ziet de transfer niet zitten.

Deze week werd bekend dat Al-Hilal een recordbod van 300 miljoen euro op Mbappé gedaan heeft. PSG heeft toestemming gegeven voor gesprekken, maar Mbappé is stellig en wil niet naar Saoedi-Arabië. Een delegatie van Al-Hilal vloog naar Parijs om de aanvaller ervan te overtuigen om toch te komen. Maar zonder succes, want Mbappé blijft op zijn post. Hij wilde het gesprek met Al-Hilal niet eens aangaan.

 

tromoto nv

 

 

Vanwege de contractstatus van Mbappé staat PSG open voor een verkoop. Hij ligt nog maar één jaar vast en dus is dit het moment om hem te verkopen, anders loopt hij volgend seizoen transfervrij de deur uit. PSG zette Mbappé vorige week zelfs uit de selectie.

 

Overigens was al Al-Hilal niet alleen in Parijs voor Mbappé, maar ook om de transfer van Malcom af te ronden. De Braziliaanse aanvaller van Zenit Sint-Petersburg vertrekt voor rond de zestig miljoen euro naar Al-Hilal en werd in Parijs medisch gekeurd. Volgens transferspecialist Fabrizio Romano is Marco Verratti het volgende doelwit van Al-Hilal.

vi.nl

 

Share article

Latest articles