QN Sport+ Television N.V.

McClaren geeft opmerkelijk inkijkje richting seizoenstart aan zijde van Ten Hag

Steve McClaren begint over een kleine week aan zijn nieuwe avontuur bij Manchester United en richting de start van de voorbereiding heeft hij gesproken over de nieuwe cultuur die gecreëerd moet worden onder manager Erik ten Hag.

 

McClaren schuift wekelijks aan in de podcast McClaren Performance om met zijn zoon te praten over allerlei zaken in de voetballerij. In de meest recente editie ging het over de boeken die zijn gelezen tijdens de vakantie. ‘Het gaat erg goed’, vertelt Steve McClaren aan zijn zoon. ‘Ik ben een paar weken weggeweest en ik maak me nu klaar voor de chaos die gaat ontstaan als de spelers samenkomen op 27 juni. Maar ik ben fris en klaar om te gaan. Ik kijk uit naar de volgende uitdaging.’

 

Steve McClaren heeft veel gelezen over het creëren van een succescultuur bij een club en haalde een anekdote over uitgerekend Mauricio Pochettino aan tijdens zijn relaas. Pochettino was ook lang in beeld om de nieuwe manager van Manchester United te worden, maar uiteindelijk koos de clubleiding voor Ten Hag.

 

DTSNV

vi.nl