Messi kan door zoontje beter relativeren

Sinds hij vader is geworden, is volgens Lionel Messi ‘alles anders’. Zo kan hij een nederlaag beter relativeren, vertelt de Argentijnse voetballer op de website van FC Barcelona.

Messi werd in november 2012 vader van een zoon, Thiago. ,,Hij komt voor mij op de eerste plaats”, zegt Messi. Hij is naar eigen zeggen een ander mens geworden, bijvoorbeeld in zijn reactie op een wedstrijd. ,,Voorheen, als ik verloor of iets verkeerd had gedaan, wilde ik dagenlang met niemand praten tot de gekte voorbij was. Als ik nu een wedstrijd verlies, ga ik naar huis, zie ik mijn zoon en laat ik het van mij afglijden.”

De Argentijn zegt dat hij door zijn zoon beseft dat er meer in het leven is dan voetbal. In het interview vertelt Messi verder dat hij zich nu heel happy voelt. ,,Ik heb een zwaar jaar achter de rug door allerlei gebeurtenissen buiten het veld, blessures en een matige vorm. Dit seizoen ging het vanaf het begin al beter.”

ad.nl

Share article

Latest articles