Messi verklaart waarom hij op een aparte manier juicht voor Inter Miami

tromoto nv

Lionel Messi heeft uitgelegd waarom hij bij diverse doelpunten de afgelopen weken op een bijzondere manier juichte. Regelmatig imiteert hij een speciaal Marvel-karakter, wat hij daarvoor uitvoerig met zijn kinderen heeft geoefend.

Meerdere fans verbaasden zich de afgelopen weken over het juichen van Messi. De Argentijnse superster deed bijvoorbeeld Marvel-karakters als Thor en Black Panther na als hij een doelpunt maakte voor Inter Miami. In gesprek met The Miami Herald vertelde hij dat hij dat voor zijn kinderen doet.

‘Mijn drie zoons hebben op dit moment nog vakantie’, begint Messi. ‘Ze zijn nog niet naar school geweest en dus kijken we elke avond superheldenfilms van Marvel. Ze kwamen op het idee, als ik een doelpunt zou maken, dat ik dan een Marvel-celebration moest doen. Dat hebben ze me gevraagd. Zo is dat begonnen en dat ritueel hebben we doorgezet.’

En uiteraard komt Messi goed beslagen ten ijs en hoeft hij niet te improviseren. ‘Elke keer dat we naar een nieuwe film keken, oefenden we ook meteen een nieuwe doelpuntviering. Maar ik doe dat alleen bij thuiswedstrijden, als de kinderen bij mij in de buurt zijn. Dan kunnen we die momenten samen delen. Als ik ze op de tribune zie, juich ik op die manier.’

vi.nl

Share article

Latest articles