Minnesota Timberwolves weer te sterk voor Utah Jazz in NBA

De basketballers van Utah Jazz hebben een slecht tweeluik beleefd tegen Minnesota Timberwolves in de NBA. De koploper van de westelijke divisie verloor na zaterdag ook maandag van de ploeg uit Minneapolis. D’Angelo Russell wipte de bal in de slotseconden van het duel in de basket en bezorgde de Timberwolves een nipte zege van 105-104. Jazz had zaterdag met 101-96 verloren.

Ondanks die twee nederlagen op rij was er ook goed nieuws voor Utah Jazz. De ploeg, die de Western Conference aanvoert met 44 overwinningen tegen 17 nederlagen, is inmiddels zeker van deelname aan de play-offs. 

Russell was met 27 punten ook topschutter voor de Timberwolves, dat zich in de wedstrijd terug vocht van een achterstand van 18 punten. Mike Conley maakte 26 punten voor Utah Jazz. Hij leek de winst voor zijn ploeg veilig te stellen met een 3-punter op minder dan 10 seconden voor het eindsignaal. Maar Russell kreeg in de hectische slotfase na een defensieve fout bij Jazz de bal nog in handen en met 4 tellen op de klok maakte hij een winnende lay-up.

 

 

Bron:Ad.nl

Share article

Latest articles