QN Sport+ Television N.V.

Mourinho en Chelsea niet de transfermarkt op

mourinho chelsea transfermarkt

José Mourinho wil met zijn huidige selectie het seizoen afmaken bij Chelsea. Dat liet de Portugese manager woensdag weten.

“We hebben niet heel veel spelers in onze selectie, maar we hebben wel hele goede spelers. Sommigen zijn jonger, anderen zijn ouder. De selectie is erg, erg sterk”, sprak Mourinho volgens talkSPORT. Chelsea werd al in verband gebracht met verschillende spelers, waaronder Marco Reus.

Mourinho sprak die geruchten vorige maand tegen en hij benadrukt zijn plannen nu nog een keer. “Ons project is erop gericht om het seizoen te eindigen met dezelfde selectie als bij de start. Er komt in januari dus niemand bij en er gaat niemand weg.”

Zomeraankopen

Chelsea versterkte zich afgelopen zomer met Diego Costa, Filipe Luis, Loïc Remy en Cesc Fabregas. Met name door de komst van Costa en Fabregas zijn The Blues veel sterker geworden. De Spaanse aanvaller scoorde al twaalf keer in de Premier League, terwijl zijn landgenoot elf assists achter zijn naam heeft staan.

Eerder deze maand leed de Londense club tegen Newcastle United (2-1) pas zijn eerste nederlaag van dit seizoen. Chelsea is koploper in de Premier League met drie punten voorsprong op Manchester City. Het team van Mourinho werd poulewinnaar in de Champions League en dinsdag werd ook de halve finale van de League Cup bereikt.

goal.com