QN Sport+ Television N.V.

Natio brengt bezoek aan president

De nationale selectie van Suriname heeft vanmorgen een bezoek gebracht aan het Kabinet van de president van het land, Chandrikapersad Santokhi. Gedurende dit beleefdheids bezoek hield de president een toespraak richting de 1ste WK 2022 – qualificatie wedstrijd, die vandaag gespeeld wordt in het Franklin Essed stadion om 19.00 uur. Omdat gisteravond bij de training enkele lichtmasten uitvielen in het stadion, moet er rekening gehouden worden dat de start van de wedstrijd naar 17.00 uur wordt verschoven. Het ligt in de bedoeling dat eerder op de middag de lichtmasten getest worden op hun zekerheid.

Merkwaardig is wel dat de spelers door de langdurige reis en de training van gisteravond behoorlijk vermoeid zijn, maar desondanks een aantal uren voor de wedstrijd hier de tijd voor moesten vrijmaken.

 

De tegenstander van vanavond is Cayman Islands; op papier niet de sterkste tegenstander, maar van onderschatting mag er geen sprake zijn. De overige landen in de poule van Suriname zijn Canada, Aruba en Bermuda. Over 3 dagen volgt de uitwedstrijd tegen Aruba. De nationale selectie vertrekt op donderdag  25 oktober alweer richting Amerika ( Florida), waar Aruba haar thuishaven heeft vastgesteld voor deze wedstrijd.

Foto: Marinio Balsemhof