NBA-legende Paul Pierce ontslagen bij tv na pikante video op Instagram

Voormalig basketballer Paul Pierce is ontslagen bij de Amerikaanse sportzender ESPN waar hij werkte als analist. Aanleiding: een livestream op Instagram waarin te zien was dat de NBA-legende drugs gebruikte. Dat bleek niet het enige, want op de achtergrond waren dansende vrouwen aanwezig die hij waarschijnlijk had ingehuurd als strippers. Net nadat hij was ontslagen postte Pierce een video op zijn Instagram waarin hij alleen maar lacht.

Pierce speelde tot 2013 bij de Boston Celtics en werd in 2008 kampioen. Toen werd hij ook uitgeroepen als MVP (meest waardevolle speler) van de NBA Finals. Na zijn periode bij de Boston Celtics speelde Pierce nog voor de Brooklyn Nets, de Washington Wizards en de Los Angeles Clippers. Zijn hoogtijdagen waren toen al voorbij.

De Amerikaanse superster speelde ook tien keer mee in de NBA All-Star Game. Pierce speelde in zijn periode bij de Celtics met nummer 34. Op 11 februari 2018 besloot de Boston Celtics dat niemand ooit nog met dat nummer zou spelen uit respect voor de verdiensten van Pierce.

 

 

Bron: Het Nieuwsblad/Telegraaf.nl

Share article

Latest articles