Neymar maakt tongen los met oudjaarsfeest: ’150 gasten moeten telefoons inleveren’

AMSTERDAM – Het kalenderjaar 2020 is bijna ten einde, maar op de valreep houdt Neymar de gemoederen maar weer eens bezig. En niet door zijn geweldige acties op het voetbalveld…

De Braziliaan zou volgens de lokale media in zijn land een gigantisch feest hebben willen organiseren in de eindejaarsperiode, met honderden genodigden. Volgens dagblad O Globo zou de aanvaller 500 personen hebben willen ontvangen voor een feest dat zaterdag had moeten starten en zou hebben moeten doorlopen tot 1 januari.

Social media

Neymar zou zelfs al een geluidsisolatiesysteem hebben laten installeren in zijn villa in Mangaratiba, een badplaats op 130 kilometer van Rio de Janeiro. Zo zouden buren geen last hebben van het feest. Braziliaanse sterren zoals Ludmilla en Wesley Safadao zouden optreden. Aanwezigen zouden hun telefoons bij de ingang moeten afgeven om te vermijden dat er beelden op social media zouden verschijnen of in de pers zouden opduiken.

De entourage van Neymar ontkende de beweringen, maar er duiken in de Braziliaanse pers steeds meer getuigen op. Het evenementenbureau dat het feest zou organiseren, sprak van 150 genodigden. „Conform de coronamaatregelen.”

Stil

Neymar zelf, die door een enkelblessure niet meer speelde sinds 13 december, houdt zich stil. Op sociale media postte hij de voorbije dagen enkel foto’s in familiaire sfeer. Brazilië is het tweede zwaarst getroffen land door het coronavirus. Er stierven al meer dan 191.000 Brazilianen aan de gevolgen van het virus.

Telesport

Share article

Latest articles