Ook Excelsior kan WBC niet stoppen.

Zoals de ploeg van Walking Boyz Company nu loopt te voetballen, lijkt het sterrenteam van Glen Ramautar niet te stuiten. Gistermiddag moest ook medekoploper Excelsior het onderspit delven; het team van Arnold Burleson ging op eigen veld na een 0 – 2 ruststand ten onder met 0 – 3.

Gregory Rigters was een doorn in het oog van de verdediging van Excelsior. De spits komt langzamerhand in de tweede ronde op dreef en ook in deze wedstrijd zou de speler weer zijn waarde bewijzen. Eerst bracht hij de gasten op een 1 – 0 voorsprong in de 23 ste minuut en zeven minuten later was de speler van Coroniaanse afkomst goed voor zijn tweede treffer van de middag. Arnold Burleson kreeg zijn ploeg niet aan het voetballen en bij WBC pakte het gespeelde spel juist heel goed uit. Met een 2 – 0 stand van WBC werd er ook gerust.

In de tweede helft zou Excelsior niet veel meer kunnen inbrengen. In de 70 ste minuut kwam WBC nog wel met tien man te spelen vanwege een rode kaart voor Iwan Pinas. Ondanks de meerderheid kon Excelsior in de laatste twintig minuten geen munt meer slaan hieruit. WBC zou de score nog zelfs naar 3 – 0 tillen; het was Fabian van Dijck die een doelpunt meepikte op deze middag. Deze score werd ook de eindstand. In deze wedstrijd kregen Romano Sordam en Edward Imankaryo de gele kaart terwijl aan de kant van Excelsior de speler Ricardo da Silva de gele kaart getoond werd. AlsΒ  gevolg van de overwinning zien we dat WBC de ploeg van SNL weer voorbij is gestreefd op de standenlijst en op 21 competitiepunten is komen te staan. De afstand met de kopgroep bedraagt nog slechts twee punten.

Related articles

Comments

Share article

spot_img

Latest articles

Newsletter