Ook Vlaar en Sneijder naar Manchester United

Louis van Gaal moet nog officieel worden gepresenteerd als nieuwe manager van Manchester United, maar volgens Daily Mail kunnen de Engelsen zich opmaken voor een Nederlandse enclave. Naast een Nederlandse staf zou Van Gaal ook Wesley Sneijder en Ron Vlaar willen meenemen naar Manchester.

De krant meldde zaterdag al dat Van Gaal Patrick Kluivert zou willen meenenemen als assistent en dat hij Frans Hoek en Jos van Dijk aan de technische staf wil toevoegen. Ook is er een grote kans volgens de Mail dat Robin van Persie besluit bij de club te blijven als de bondscoach ook na de zomerstop zijn ‘baas’ is.

De komst van Van Gaal zou ook weleens het einde van de dominantie van Alex Ferguson binnen United kunnen zijn. Sir Alex beĆ«indigde afgelopen seizoen zijn carriĆØre als manager bij Manchester, maar bleef op de achtergrond de club aansturen. Dat Ferguson de man is die David Moyes naar voren schoof als opvolger, zou hem niet in dank zijn afgenomen. De Amerikaanse eigenaren van de Mancunians – de familie Glazer – zouden volledig schoon schip willen maken en Steve Bruce aan boord willen halen als sterke man achter de schermen terwijl Van Gaal de vrije hand krijgt om de club op het veld terug aan de top te brengen.

ad.nl

Related articles

Comments

Share article

spot_img

Latest articles

Newsletter