QN Sport+ Television N.V.

‘ Ook wij beschikken over kwaliteit’

In de Concacaf League en in verband met de plaatsing voor de Champions League staat Inter Moengotapoe voor een zeer zware tweeluik. In het Essed stadion is Olimpia uit Honduras de opponent.

Los van dat Olimpia een goed presterende ploeg is, is de gast van morgenavond wegens de lopende competitie erg in het voordeel tegenover Inter dat sinds een jaar en langer geen competitie voetbal meer heeft gespeeld. Olimpia heeft al een wedstrijd of 8 gespeeld in het nieuwe seizoen en doet het vrij goed. Joekoe geeft aan al een poosje bezig te zijn de tegenstander te analyseren en beschrijft deze als te zijn een zeer gevaarlijke ploeg met snelheid en behendigheid voorin; tot doelpunten komen is voor hen geen probleem, aldus Joekoe. Overigens is Olimpia een profclub en noemt hij zijn eigen Inter een top amateur club.

 

Joekoe verwacht een zware klus dinsdagavond, maar is aan de hand van een optimale voorbereiding toch goed gestemd; een ieder is fit na 2 maanden intensief trainen en elke speler in de selectie is of was ooit international, erop duidende dat er kwaliteit in huis is. Vooral met de komst van Cronie en Kemble is Joekoe blij. Dat ook Inter over aanvalskracht beschikt, bestaat bij de oefenmeester geen twijfel over.