’Oud-Ajacied Mitchel Bakker misdraagt zich bij Paris Saint-Germain’

PARIJS – De rol van voormalig Ajax-jeugdspeler Mitchel Bakker bij Parijs Saint-Germain lijkt voorlopig uitgespeeld. De back zou zich zaterdagavond na afloop van een wedstrijd van de Franse topclub hebben misdragen.

Bakker zou niet tevreden zijn geweest met het feit dat hij in de competitiewedstrijd tegen Dijon (4-0 uitzege) 90 minuten op de bank moest plaatsnemen, zo meldt het doorgaans goed ingevoerde L’Équipe.

 

Toen hij direct na het duel met enkele andere reserves een uitlooptraining moest verrichten, had Bakker daar naar verluidt geen trek in en zou na enkele instructies tegen een paar reclameborden hebben getrapt en naar de kleedkamer zijn gebeend. „Hij was snel klaar met de instructies van de fysieke trainers.”

Excuses

Zijn concurrent voor de linkbackpositie, Layvin Kurzawa, probeerde Bakker nog tot kalmte te manen, meldt de Franse krant, maar hij ging linea recta naar de kleedkamer. Wel keerde hij na enkele minuten terug om zijn excuses aan te bieden bij de conditietrainers.

Sinds de komst van Mauricio Pochettino als trainer van PSG, komt Bakker veel minder vaak in actie. De verdediger speelde in de jeugd van Ajax en besloot transfervrij in de zomer van 2019 over te stappen naar de club uit Parijs.

 

 

Bron: Telegraaf.nl

Share article

Latest articles