Oud-Notch-speler Johnny ‘Bigidjo’ Adam overleden

Oud-voetballer van Sport Vereniging (SV) Notch, Johnny Adam, is gisteren heengegaan in het ziekenhuis in Frans-Guyana. Dit bevestigt de topman van SV Notch, Joël ‘Bordo’ Martinus tegenover SUN. Hij zegt dat de ex-voetballer sinds twee jaren terug niet meer actief was als speler, maar had wel een adviserende rol bij Notch. Adam, ook bekend als Bigidjo, was een rots in de verdediging van Notch en heeft jaren gediend als aanvoerder. Hij was altijd kalm en beheerst op het veld. Bijkans drie weken terug nam Adam een verdelgingsmiddel in en was ter verpleging naar de Franse kant overgebracht. Gisteren overleed hij in het ziekenhuis als gevolg van de inname van het middel. Bordo zegt dat vicepresident Ronnie Brunswijk bezig is maatregelen te treffen om het lijk van Adam naar Suriname te halen.

Chaotische situatie in Moengotapoe

Nadat het in Moengotapoe bekend was dat Adam in Frans-Guyana is heengegaan, is de verhitte familie van de overledene danig tekeer gegaan bij de schoonfamilie van Adam. De politie heeft daarbij moeten assisteren. De woning en een voertuig van de schoonmoeder van Adam zijn vernield. Volgens de politie heeft de vicepresident moeten bemiddelen en de schoonfamilie van daar moeten verplaatsen naar de stad. Het motief achter deze suïcide kan gezocht worden in relationele sfeer. Het verdere onderzoek is intussen overgedragen aan de recherche. Vooralsnog zijn er geen aanhoudingen gepleegd.

Indien in leven zou Adam vandaag zijn 37ste verjaardag vieren. Hij is op 36-jarige leeftijd heengegaan.

Bordo condoleert namens SV Notch de nabestaanden, vrienden en kennissen van de overledene en wenst een ieder veel sterke toe.

Sun.sr

Share article

Latest articles