QN Sport+ Television N.V.

Portimonense scoort wél tegen Benfica en plaagt Barcelona

De stemming bij Benfica is een paar dagen tijd flink omgeslagen. Woensdag versloeg de koploper van Portugal Barcelona nog met 3-0 in de Champions League, zondag verloor het in nagenoeg dezelfde opstelling met 0-1 van Portimonense. De nummer vijf van de Portugese competitie plaagde Barcelona daarna op Twitter.

In de tweet van het officiële account van de voetbalclub is het enige doelpunt van de wedstrijd te zien in combinatie met de vraag of Barcelona het doelpunt gezien heeft. Daarmee plaagde Portimonense Barcelona met het feit dat het niet tot scoren kwam tegen Benfica.

 

Het was voor de club uit Portimão een historische zege, het won zondag voor het eerst in Estádio da Luz. Lucas Possignolo maakte in de 66ste minuut het enige doelpunt van de wedstrijd.

Benfica is ondanks de nederlaag nog wel de koploper van Portugal. FC Porto volgt op één punt, net als de Champions League-tegenstander van Ajax: Sporting Portugal. Benfica haalde groepsfase van het miljardenbal door PSV in de play-offs te verslaan.

vi.nl