Positieve seizoenstart Sunayna Wahi

Vijf maanden na de Olympische Spelen heeft Sunayna Wahi het nieuwe seizoen geopend in Albuqurque tijdens de Cherry & Silver Invitational van de University of New Mexico. Het werd een positieve start, want de Surinaamse atlete liep een persoonlijk record van 24,09 seconden op de 200 meter indoor. Op de 60 meter sprint kwam ze tot een beste tijd van 7,55 seconden.

Wahi is niet ontevreden over de seizoenstart. Immers, met de 24,09 seconden (24,16 na hoogteconversie) staat ze nu op de eerste plek op de NCAA Division II-lijst voor de nationale universiteitskampioenschappen van maart.

Op de 60 meter kwam ze in de series tot 7,55 seconden, liep ze 7,60 in de halve finale en werd ze vierde in de finale in 7,67 seconden. Met haar 7,55 (7,57 na hoogteconversie) staat ze vijfde op de NCAA DII-lijst. “Het is een heel goed begin van mijn seizoen”, geeft ze aan.

De sprintster is bezig aan haar laatste jaar aan de Adams State University in Alamoso, Colorado (Verenigde Staten). “Ik probeer het gewoon wedstrijd voor wedstrijd te benaderen. Het makkelijkste is mij nu te focussen op het indoorseizoen.”

Wahi benadrukt dat ze ook traint voor de outdoorcompetitie. “Het is niet dat ik afbouw, maar ik wil het dit jaar liever zo aanpakken en kijken hoe het gaat. Ik was echt helemaal gefocust op outdoor en indoor was gewoon van ‘okay, ik doe het’. Ik wil het anders doen dit jaar en focussen op indoor.”

Dwtonline.com

Related articles

Comments

Share article

spot_img

Latest articles

Newsletter