QN Sport+ Television N.V.

PSG of Man City; wie speelt de finale

Hoe spannend wordt het vanavond wel niet in het Etihad stadion wanneer Manchester City en Paris Saint Germain het tegen elkaar opnemen voor de 1ste plek in de finale van de Champions League! PSG kent het gevoel reeds om in de finale te staan, terwijl de Manchester City voor het eerst zo dicht bij een finale staat….

Al 10 jaar lang staat Pep Guardiola droog als het aankomt op het winnen van de beker met de grote oren, maar de spanjaard is er na de 2 – 1 overwinning in Parijs wel enorm dichtbij om er op 29 mei bij te zijn. De ploeg hoopt eindelijk waar te krijgen voor al het geinvesteerde geld, maar dan moet ervoor gezorgd worden dat Neymar en co vandaag in toom gehouden worden. Trainer Pochettino zag zijn sterspelers Neymar en vooral M’Bappe nauwelijks gevaarlijk worden in Parijs, maar dat kan vanavond een heel ander verhaal zijn. Het belang om te winnen is bijzonder groot, omdat de landstitel ook al naar opponent Lille dreigt te gaan.

 

De wedstrijd begint om 16.00 uur is live te volgen via de STVS; om 21.00 uur begint het Champions League journaal, een product van QN – Sports in samenwerking met de STVS.

Woensdagmiddag wordt de 2de halve finale afgewerkt. Chelsea onvangt op Stamford Bridge Real Madrid.