QN Sport+ Television N.V.

PSV begint met uitwedstrijd aan cruciaal tweeluik met Rangers FC

Het Rangers FC van Giovanni van Bronckhorst vormt de laatste horde voor PSV op weg naar de groepsfase van de Champions League. De play-offs beginnen volgende week al.

 

Rangers schakelde in de derde voorronde knap Union Sint-Gillis uit. Nadat met 2-0 verloren was in België, won de ploeg van Van Bronckhorst in eigen huis met 3-0. PSV moet volgende week zien stand te houden op Ibrox. Het eerste duel tussen Rangers en de Eindhovenaren wordt gespeeld op dinsdag 16 augustus.

Een week later ontvangt PSV de Schotten, op woensdag 24 augustus. Het team van Ruud van Nistelrooij kan dan de laatste stap naar de groepsfase van de Champions League zetten. Op donderdag 25 augustus wordt geloot voor de poulefase.

 

DTSNV

PSV maakte al bekend dat de tussenliggende competitiewedstrijd tegen FC Volendam verplaatst zou worden als plaatsing voor de play-offs zou worden afgedwongen. Het duel met de promovendus wordt verschoven naar woensdag 31 augustus, zodat PSV zich optimaal kan voorbereiden op de allesbeslissende tweede wedstrijd in de play-offs.

vi.nl