PSV nadert akkoord over terugkeer Lozano

tromoto nv

PSV nadert een akkoord over de terugkeer van Hirving Lozano. Op dit moment wordt er intensief overlegd tussen alle partijen, waarbij het er heel goed uitziet voor de Eindhovenaren.

PSV heeft een bod uitgebracht dat naar verluidt twaalf miljoen euro bedraagt. Volgens Italiaanse media verlangt Napoli zo’n vijftien miljoen voor Lozano, die zelf heel graag de stap naar Eindhoven wil maken. De Mexicaanse aanvaller en zijn gezin hadden het in zijn eerste periode bij PSV erg naar hun zin.

 

Dat zorgt er mede voor dat deze deal te realiseren lijkt. Normaliter kan PSV nooit tippen aan het salaris dat Lozano in Napels verdient. Naar verluidt zal de 28-jarige aanvaller drie miljoen euro gaan verdienen bij PSV, waar een meerjarig contract op hem ligt te wachten.

 

Met het terughalen van Lozano speelt PSV in op een mogelijk vertrek van Johan Bakayoko, die in de belangstelling staat van meerdere clubs en voor 1 september nog zou kunnen vertrekken. De kans is aanwezig dat ook Ibrahim Sangaré nog vertrekt uit Eindhoven.

vi.nl

Share article

Latest articles