Ra√ļl genoemd voor eerste trainersklus in La Liga

tromoto nv

Ra√ļl Gonz√°lez Blanco, beter bekend als Ra√ļl, staat op de lijst van Villarreal om¬†de ontslagen Quique Seti√©n¬†op te volgen. Dat zou voor de icoon van Real Madrid zijn eerste klus als hoofdtrainer in La Liga betekenen.

Na de matige seizoensstart moest Seti√©n het veld ruimen bij Villarreal. De Spaanse club verzamelde slechts drie punten uit de eerste vier wedstrijden van het seizoen. Inmiddels is de clubleiding begonnen aan de zoektocht naar een geschikte opvolger. Volgens¬†DAZN¬†staat Ra√ļl hoog op het lijstje van Villarreal.

Ra√ļl is op dit moment hoofdtrainer van Real Madrid Castilla, de beloftenploeg van Real Madrid. Daarmee dwong hij afgelopen seizoen¬†bijna promotie af naar het tweede niveau¬†van Spanje en dit seizoen gaat hij daarvoor op herkansing. Als Villarreal de voormalig topspits niet wegplukt althans.

De naam van Ra√Ļl wordt ook regelmatig genoemd als het gaat om de opvolging van Carlo Ancelotti bij Real Madrid. Spaanse media melden echter dat hij daarvoor inmiddels stevige concurrentie heeft. De clubleiding zou erg gecharmeerd zijn van Xabi Alonso, die indruk maakt als hoofdtrainer van Bayer Leverkusen.

vi.nl

Share article

Latest articles