Ravin Changoer zeer gemotiveerd richting bestuursverkiezingen

Voor maandag 5 april 2021 staan de bestuursverkiezingen van de Surinaamse Voetbal Bond gepland. De huidige voorziter John Krisnadath die voor nog een termijn wil gaan, geniet echter de concurrentie van Ravin Changoer. Laatstgenoemde houdt zich al jaren bezig met de worstelsport in Suriname, maar heeft als voorzitter van de Meerzorgse voetbalclub Deva Boys ook al jaren een affiniteit met de voetballerij. Uit onvrede bij diverse lidbondorganisaties is Changoer na goede overeenstemming voorgedragen om mee te strijden om het voorziterschap; deze organisaties zijn het niet eens over het beleid van het huidige bestuur.

Changoer doet verder uit de doeken dat hij voor een bestuurvorming heeft gekozen die een zeker voetbalkennis genieten, maar ook een bestuur dat goed overweg kan op financieel vlak; een zekere mate van expertise beoogt hij als een must en daarom gaat hij ook in zee met goed opgeleide personen. Zo zijn er enkele oud-voetballers aangetrokken om zitting te nemen waarvan Mitchell Kisoor er een is; het gaat om sporters die degelijk hun sporen hebben verdiend.

Ten aanzien van de verkiezingen is de kersverse kandidaat erop voorbereid dat er vanuit diverse hoeken, maar dat dit absoluut geen verassing is. De namen voor de leden van het kandidaat-bestuur zijn inmiddels al vastgesteld en het is een kwestie van wachten tot Changoer de namen met daarachter de in te vullen funkties prijs geeft.

Share article

Latest articles