QN Sport+ Television N.V.

‘Real wil Ronaldo miljoenen besteden aan Hazard’

Eden Hazard heeft over belangstelling niet te klagen. Na de interesse van Barcelona aast nu ook Real Madrid op de captain van het Belgische elftal, dat zaterdag probeert brons te halen op het WK in Rusland.

Woensdag, een dag na de teleurstellende uitschakeling van België door Frankrijk, berichtte de Catalaanse krant Sport over de plannen van Barcelona om de Belgische smaakmaker binnen te halen. Volgens The Daily Mail is ook Real Madrid nu in de markt voor Hazard. De Spaanse grootmacht, die deze zomer Cristiano Ronaldo kwijtraakt aan Juventus, zou volgens de Engelse krant liefst 165 miljoen euro voor de dribbelaar over hebben.

Hazard heeft nog een contract voor twee seizoenen bij Chelsea, dat hem met een waanzinning nieuw voorstel van 330.000 euro per week binnenboord wil houden. De Belg heeft dat voorstel echter afgeslagen.

Zaterdagmiddag neemt Hazard het met België op tegen Engeland in de strijd om de derde plaats op het WK. In de groepsfase waren de Belgen met 1-0 te sterk voor de formatie van bondscoach Gareth Southgate.

Telesport