Rol Sneijder in technische staf Ajax voor nu niet aan de orde

Wesley Sneijder zal voorlopig niet aan de technische staf van Ajax worden toegevoegd. Hoofdtrainer Maurice Steijn laat weten dat dit ‘voor even on-hold’ is gezet.

 

 

Vorige maand werd bekend dat Sneijder in beeld was voor een rol in de staf van Steijn. De F-side liet vervolgens in een duidelijk statement weten dat de oud-speler van Ajax wat betreft de harde kern niet welkom is. Dit nadat de voormalig middenvelder een paar jaar geleden openlijk liet zien veel meer gevoel te hebben voor FC Utrecht.

 

tromoto nv

Sneijder ging het gesprek aan met enkele leden uit de F-side en bood zijn excuses aan, zo liet hij weten op social media. Daarmee leek de recordinternational zich op te maken voor een terugkeer bij Ajax. Voorlopig zal het daar echter niet van komen.

 

Aan ESPN laat Steijn weten dat een samenwerking met Sneijder voor nu even is geparkeerd. ‘We hebben gesproken met Wesley omdat hij het trainersvak in wil’, zegt de oefenmeester. ‘We hadden al afgesproken om met elkaar te zitten toen ik nog bij Sparta zat, en nu weer nu ik bij Ajax ben. Ik vind dat we dat soort spelers een podium moeten geven, maar tussendoor is er ook veel gebeurd.’

 

‘We gaan er bij hem op terugkomen, absoluut’, belooft Steijn. ‘De focus ligt nu op de transferperiode. Wesley geeft zich op voor de trainerscursus, daarna kijken we wel in welke vorm we het gaan gieten.’

vi.nl

Share article

Latest articles